Creating filtered version of banner image.

Dansk Presse

Adam har boet i Danmark i 17 år og taler flydende dansk (synes han selv:-) Her er lidt presse materiale på Dansk.


 

Kunstner: Adam Beverly

Album: Take Forever

  • Udgivelsesdato: 21. juni 2019

Adam Beverly - Take Forever

Take Forever - "... klassiske værktøjer med moderne vendinger..."

 "Take Forever" er Adams 4. studiealbum siden 2011 (i den tid udgav han også en EP, 2 singler og en bog!) Adam har tendens til at vandre i sine genrer. Hans 2013 album var klart rock. Hans 2016 album, som landede ham på den amerikanske Grammy Stemmeseddel for Best Americana Album, var næsten 100% akustisk. På "Take Forever" virker det til, at han har fundet den optimale blanding af sin fortid. Med en akustiske guitar, akustisk klaver, et smagfuldt lag eller to af elektriske guitarer og selvfølgelig hans tenorstemme lander sikkert i Americana; et tydeligt tegn på hans musikalske modenhed.

What We Need - Albummets Single

Albummets single "What We Need", er en retro-inspireret duet med den danske sangerinde Rikke Madsen, som også var en nøglefigur på Adams 2016 album. Med en moderne produktion fra Emmys prisvindende producer BZ Lewis i Californien, springer sangen lige ud af højttalerne og lyder næsten som albummets cover ser ud: simpelt, klassisk, underholdende og nostalgisk.

Hør "What We Need" her:

Adam Beverly - Take ForeverSelv om Adam er solo kunstner, lavede han ikke dette album alene. 11 personer (10 musikere og en producer) har bidraget til albummet, hvilket gør det til hans største samarbejdsindsats til dato. På to sange spiller dansk guitarist Jacob Jensen, som er kendt i Danmark fra mange forskellige bands. En sang har gæste bassisten Mads Corydon.  Toke Knudsmark, Rikke Madsen og Casper Lund spiller på hele albummet. De mest uventede gæster viser sig, dog, på sangen "Life Shine".

8 Sange på Danmarks Radio (P4) - Life Shine

"Life Shine" er Adams 8. sange der er blevet spillet på DR P4.  Den debuterede på DR P4 i 2018 i forbindelse med Adams 20 By Dansk Gade Turné.  Til "Take Forever" lavede han sangen om for at tilpasse den til albummet. Adams søn (kun 12 år, da han indspillede) spiller trommer på sangen. Den klare overraskelse kommer dog halvvejs gennem sangen, når Adam og Rikke støttes af deres børn (2 separate familier). Ungerne tilføjer en betydelig dosis optimisme, når de synger med til anden halvdel af sangen.

Adam Beverly - Take Forever

Adam Beverly - Sanger-sangskriver

Med 4 albums, hundredvis af koncerter og en lang liste af anerkendelse er Adam ikke længere nybegynder. Han er en sanger-sangskriver, der er her for at blive og "Take Forever" er en stærk udgivelse midt på rejsen.

 "Take Forever" vil være tilgængelig på alle større streaming-tjenester (Spotify, Apple Music, Tidal, YouTube, osv.) og Adams officielle hjemmeside (www.adambeverly.com).

 

 


Det siger de...

Take Forever hedder amerikanske Adam Beverly´s kommende album og førstesinglen er "What We Need".  Det er den velekende Americana-stil, med masser af Rock- og Country-inspiration og så med Beverly´s fremragende vocal.  Han har i CB´s historie landet fire hits på bla. ChartBase Top-100, først som frontmand i The Beverly Band og siden solo.  Amerikaneren, der er dansk baseret får både på singlen her og på det kommende album, vocal understøttelse af den danske sangerinde Rikke Madsen og den konstellation lyder fremragende.  Er du til Americana, Folk, Country og den slags, så er "What We Need" det yderste guf for øregangene.  Snup en lytter!  Verdensklasse.
ChartBase -  Denmark’s Largest Independent Music and Hitlist Site

 

"... en klassisk folkelig lyd ..." (om "Tell Me All About It")
TAXI, The World's Leading Independent A&R Company

 

Adam Beverly leverede atmosfæriske folkesange imens aftenens mørke faldt.
Jydske Vestkysten (Danish Newspaper)
About Adam Playing on the Street

 

Meget mere af en rock-version af sanger-sangskriveren, vi kender.
Denmark's National Radio, P4

  

 "... en fremragende Americana-Rock udgivelse ..." (om Radios & Navigation [sang])
ChartBase -  Denmark’s Largest Independent Music and Hitlist Site

 

Vokalt opfordrer Adam igen og igen til sammenligningen med John Denver, hvis patos skinner igennem i mange Beverly sange. Hans vokal tone minder også om Tom Petty og REM sanger Michael Stipe ... En atmosfærisk aften med en sanger-sangskriver af bemærkelsesværdig kvalitet.
Review of a Live Concert in Kiel, Germany.
Kieler Nachrichten (German Newspaper)

 

"..intimt, personlig, stiliseret karakter af vokal og levering ... i takt med sangere som R.E.M.s Michael Stipe og Counting Crows 'Adam Duritz ..."
-TAXI
The World's Leading Independent A&R Company

 


DOWNLOADS

Adam_Beverly_-_2019_Press_Picture_3_150dpi.jpg

Adam_Beverly_-_2019_Press_Picture_3_300dpi.jpg

Adam Beverly - 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adam_Beverly_-_2019_Press_Picture_1_150dpi.jpg

Adam_Beverly_-_2019_Press_Picture_1_300dpi.jpg

Adam Beverly - 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Adam_Beverly_-_Take_Forever_Poster_-_Blank_150dpi.jpg

Adam_Beverly_-_Take_Forever_Poster_-_Blank_300dpi.jpg

Adam Beverly - Take Forever - Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adam_Beverly_-_Take_Forever_-_Front_Cover_150dpi.jpg

Adam_Beverly_-_Take_Forever_-_Front_Cover_300dpi.jpg

Adam Beverly - Take Forever

 

TAKE FOREVER BOOKLET VIL VÆRE TILGÆNGLIGT TIL DOWNLOAD 21. JUNI 2019

Adam_Beverly_-_Radios__Navigation_-_Digital_Booklet.pdf

Adam_Beverly_-_Backcourse_-_Digital_Booklet.pdf

Adam_Beverly_-_Burn_-_Digital_Booklet.pdf